Artboard 1

Skupaj zbrani

Artboard 5

Iz različnih poti

Artboard 3

Z istim ciljem

Naše poslanstvo

Delo z otroci, širjenje znanja in ljubezni do narave

Da pa je naše delo lažje, saj imamo tako veliko število otrok ter pokrivamo kar velik teritorij, smo razdeljeni na manjše enote ali čete. Na četah taborniški program izvajamo z otroci, ki obiskujejo 1. – 9. razred osnovne šole. Seveda z veseljem sprejmemo tudi starejše navdušence, saj obstaja tudi pester program za vse ostale. Otroci se združeni v manjše skupine ali vode (nekje med 3 in 8 otrok), katere vodi vodnik ali vodnica (izkušenejši tabornik oz. tabornica). Le ti se srečujejo vsak petek pred osnovno šolo, med 16h in 17h.

Poglejte si čete, ki delujejo na različnih osnovnih šolah:

Smo te prepričali?

Komaj čakaš, da se nam pridružiš in se z nami podaš na taborniško popotovanje?

V društvo sprejemamo člane, ki obiskujejo vsaj 1. razred osnovne šole. Mlajših članov zaradi programa, ki ga izvajamo, ne sprejemamo.

Pred včlanitvijo kontaktirajte načelnika osnovne šole katero obiskuje vaš otrok ali pa načelnico rodu (kontakte najdete v zaznamku »kako delujemo«). Lahko pa nas preprosto obiščete pred katerokoli domžalsko osnovno šolo, vsak petek med 16h in 17h uro.

Novi člani ob včlanitvi v društvo izpolnijo in oddajo pristopno izjavo. Prosimo, da jo natisnete in izpolnjeno v celoti dostavite svojemu vodniku. V časih, ki tečejo sedaj ko moramo biti bolj previdni, vas naprošamo, da otroci prinesejo tudi izpoljeno Covid Izjavo.

Prav tako pa prilagamo še dokumentacijo, če želite svojo dohodnino nameniti našemu društvu. Že v naprej se vam zahvaljujemo za podporo!

Prenesi dokumentacijo:

Spoznajte naše vodstvo:

kristina profilna slika 1

Starešina rodu - Kristina Sušnik

Kot predsednik društva skrbi za zgledno delovanje rodu in je glavna vez med člani, Zvezo tabornikov Slovenije, občino, drugimi društvi in ostalo širšo javnostjo.
alja profilna slika 1

Načelnica rodu - Alja Tekavc Uršič

Je pravi vodja rodu, ki skrbi za izvajanje kakovostnega taborniškega programa v rodu poleg tega pa tudi usmerja in vodi delo vseh vodnikov, katerim nemalokrat pomaga tudi s številnimi nasveti.
Zlate skalce 2017 16 scaled e1613244486447

Gospodar rodu - Andraž Lovšin

Gospodar vzdržuje in skrbi za opremo rodu (šotori, členi, …).