Povzetek sestanka za starše – MČ jesenovanje

Na jesenovanje se z otroki odpravljamo ta teden, in sicer v petek 21. 10. 2022 ob 17.uri. Zberemo se na parkirišču pred Life clubom v Domžalah in se ob 17.15. odpeljemo z avtobusom proti Zapotoku. Vrnemo se v nedeljo 23. 10. 2022 okoli 18.ure na isto mesto.

Spali bomo v domu, ki se nahaja v Zapotoku nad Igom. Dom je lepo urejen in ima v zunaj tudi igrišče. Ima tudi veliko notranjih prostorov kot so velik skupni prostor, jedilnica in sobe z različnim številom postelj. Otroci istega voda bojo tako lahko skupaj v sobah po njihovih željah.

Za hrano in pijačo bo poskrbljeno, iz strani naših kuharjev. Dnevno bomo imeli štiri obroke zajtrk, kosilo, popoldansko malico ter večerjo. O vseh posebnostih glede hrane so kuhariji že obveščeni, zato bo meni temu prilagojen.

Tako kot vselej bo naš program temeljil na zabavi, dobrem vzdušju otrok in pridobivanju novih znanj. Nekaj programa bo skupnega, da lahko otroci sklenejo nova prijateljstva in se pri tem tudi medgeneracijsko povežejo. Nekaj programa bo potekalo znotraj voda. Tema letošnjega jesenovanja pa je potovanje okoli sveta, preko igre bomo spoznali posamezne kontinente, različne države ter njihove kulture in najznačilnejše znamenitosti.

V seznamu opreme ni nobenih posebnosti, na katere bi rabili biti posebej pozorni. Seznam opreme je objavljen tudi že na spletni strani. Telefone in ostale elektronske naprave naj otroci pustijo doma.

SE VIDIMO NA JESENOVANJU!