Prijavnici za MČ in GG taborjenje

Pa so tu, prijavnice za najbolj pričakovano akcijo – poletna taborjenja 2022!

Prijavnico oddajte na mail podan v obvestilu do 12. junija 2022. V kolikor imate kakršnakoli vprašanja glede izvedbe, programa itd. lahko brez problema kontaktirate taborovodjo ali strešino tabora (kontakti podani v obvestilu) ali pa vprašanja postavite na sestanku za starše, ki bo v petek 10. junija ob 18h na OŠ Rodica. Seveda pa tudi vabljeni, da si ogledale slike z naših preteklih taborjenj 🙂 .

tabor (obvestilo, prijavnica): 17. – 24. julij 2022; za tabornike ki hodijo v 1. – 4. razred

GG tabor (obvestilo, prijavnica): 7. – 17. julij 2022; za tabornike ki hodijo v 5. – 7. razred (dovoljeno tudi za 8. in 9. razrede – razlaga v Novički )

Vodniki se že zelo veselimo poletja v Stavči vasi in že pridno zbiramo ideje za program. Tako, da dolgčas nam zagotovo ne bo 🙂 .

Pa smo spet tu kjer je najlepše biti. Skoraj na koncu počitnic in tik pred začetkom taborniških srečanj! :)

Kot vsako leto ste naši člani po pošti dobili pristopne izjave in obvestila z znanim datumom ko se prvič snidemo. Za vse, ki bi se nam boste letos prvič pridružili pa vpisi potekajo sledeče.

Naša srečanja potekajo vsak petek med 16h in 17h uro v okolici domžalskih osnovnih šol. Vpis poteka v živo na prvem srečanju, tam poiščete vodnika (z modro ali oranžno rutico) in ta vam bo podal vse pomembne informacije ter prijavnice.

  • OŠ Venclja Perka in OŠ Ihan začnejo v petek, 15. septembra ob 16h
  • OŠ Trzin začne v petek, 29. septembra ob 16h
  • OŠ Rodica in OŠ Domžale začnejo v petek, 6. oktobra ob 16h

Če vam ta datum ne ustreza, se lahko brez problema oglasite katerikoli naslednji petek ob isti uri.

Vodniki že komaj čakamo, da se ponovno vidimo!